Mi van veled, Akárki? – performansz érkezik a Művészetek Völgyébe

Mi van veled, Akárki? – performansz érkezik a Művészetek Völgyébe

2024. június 24.
Megosztás

A Láthatáron Csoport színházi performanssza olyan kollaboratívan létrehozott színházi és közösségi esemény, aminek fókuszában nem kevesebbre, mint arra a kérdésre keresi a választ, hogy érdemes-e vajon megszületni erre a világra?

"Főhősünk Akárki, azaz te, ő, vagy én. Közönségünk bevonására elsősorban a Soundpainting elnevezésű valós idejű kompozíciós technikával teszünk kísérletet, a performansz után pedig közös, ám opcionális közösségi játékra invitáljuk nézőinket, ami lehetőséget ad mindenkinek a részvételre, szabad akarata szerint. Gyertek, és játszunk együtt!"

Alkotók: Háda Fruzsina, Manyasz Erika, Somhegyi György, Darázs Ádám, Feuer Yvette, Kiss Judit Ágnes, Simmet Jessica

Játszók: Manyasz Erika, Somhegyi György, Darázs Ádám, Feuer Yvette


A program a ’PRODUCTION³’ projekt pályázatának díjnyertes pályamunkája. A projekt a Művészetek Völgye koordinálásában, az Európai Unió Kreatív Európa programjának társfinanszírozásával valósul meg.

A programhelyszín befogadóképessége 50 fő

Jegyek: https://www.muveszetekvolgye.hu/ticket


Az előadást követően 20:30-kor a darab kapcsán Oszkó-Jakab Natália várja a közönséget egy beszélgetésre. A beszélgetés célja, hogy megismerjük a közönség véleményét, benyomását a darabról, ezáltal a közönség maga is az alkotófolyamat részesévé válhat. A darab 2025-ben, a visszajelzések alapján átdolgozott formában, Szerbiában is bemutatkozik, a PRODUCTION³ projekt keretében.

A beszélgetés résztvevői (max 25 fő) ajándékcsomagot kapnak.