Együttműködés a H+ Média és Kulturális Egyesület és a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány között

Együttműködés a H+ Média és Kulturális Egyesület és a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány között

2024. szeptember 01.
Megosztás

Együttműködési megállapodást írt alá 2024. július 27-én, szombaton a Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány kuratóriumi elnöke, Oszkó-Jakab Natália, valamint Simon Ádám, a H+ Média és Kulturális Egyesület elnöke.


A partneri kapcsolat több évre nyúlik vissza, és a Művészetek Völgyében kezdődött, amelynek már visszajáró vendége, idéntől pedig már hivatalos médiapartnere a H+ Média. A két szervezet a jövőben a média, a közösségi kultúra, a közművelődés és a készségfejlesztés terén bővíti az együttműködését, közös szervezésű előadások, workshopok, programok formájában. 

Emellett Kapolcson a MűvészVölgy Kúria is kapcsolódik a H+ Média által indított Közösségi Módszertani Központ pilot-projekthez, amely így szombathelyi és nemesbődi helyszín mellett tud kapcsolódni a hamarosan megvalósuló programba.


A Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány a partnerség keretében segíti a H+ Média és Kulturális Egyesület által szervezett események, különös tekintettel az ÖkoPlusz Fesztivál fejlesztését is – ehhez a Művészetek Völgye szervezéséből adódó tapasztalat is hozzájárul majd.